SBS6 komt met realityserie over vloggers
20-12-2017 16:16:00 | Door: | hits: 1829 | Tags:

SBS6 speelt in op de vloghype met een nieuwe dagelijkse realityshow: De Vloggende Hollanders. Tientallen Nederlanders laten hierin de kijkers meekijken en meeleven. De Vloggende Hollanders is vanaf maandag 1 januari elke werkdag vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. 

De deelnemers hoeven geen professionele vloggers te zijn. Wel is de voorwaarde dat ze een bijzondere periode in hun leven tegemoet gaan en dit in een vlog op tv willen vastleggen. Er is plek voor de meest uiteenlopende verhalen. Zo is er de 17-jarige ondernemende David, die een succesvolle foodtruck wil opstarten, en de 57-jarige Frans. Hij lag acht jaar lang alleen maar op de bank, kwam kilo’s aan en ziet nu eindelijk in dat hij moet afvallen. Hij gaat al vloggend de strijd aan tegen obesitas. 

Ook krijgen we een kijkje in het leven van Jason (27), die zich van jongs af aan niet thuis voelt in zijn vrouwenlichaam en man wil zijn. En we volgen de 52-jarige Wilco. Na twee hartinfarcten wil hij het rustiger aan gaan doen en zijn lang gekoesterde droom waarmaken: door Europa reizen met zijn zelf omgebouwde touringcar. 

In De Vloggende Hollanders wordt alles vastgelegd, zowel door de camera’s van de vloggers als door de camera’s van het programma. Ook op social media zullen de vloggende Hollanders te volgen zijn. Via de Facebookpagina zijn er extra vlogs te zien en kan de kijker stemmen op zijn favoriete verhaal. Aan het eind van elke maand krijgen de drie populairste vloggers een flink geldbedrag als waardering voor hun vlogs die blijkbaar het meest in de smaak vielen.

De Vloggende Hollanders wordt geproduceerd door Talpa Producties. 

Uitzending: SBS6, elke werkdag vanaf maandag 1 januari 20:00 tot 20:30 uur.

www.sbs6.nl
www.talpa.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie