SBS6 komt met serie over familiebedrijf Familie Gillis: Massa is Kassa
22-07-2020 17:44:00 | Door: David de Jong | hits: 8709 | Tags:

SBS6 komt vanaf vrijdag 21 augustus 2020 om 21:30 uur met een zesdelige serie over de familie Gillis. Peter Gillis is een selfmade miljonair die de Oostappen Groep Vakantieparken heeft opgezet. Zijn 30 jaar jongere vriendin Nicol Kremers en zijn kinderen Ruud, Mark Gillis en Inge Gillis werken in het familiebedrijf.

René Oosterman, zendermanager SBS6: "Peter Gillis is een zeer succesvolle ondernemer die de kijker een blik in zijn privéleven en de manier waarop hij zaken doet gunt. Extreem rijk, maar tegelijkertijd een gewone Nederlander die het liefst met de camper op vakantie naar Zuid-Limburg gaat. In Familie Gillis: Massa is Kassa zien we hoe de ondernemer en zijn familie het bedrijf runnen en hoe zij omgaan met de stress die corona oplevert als eigenaar van vele vakantieparken in Nederland en België. Vakantie in eigen land was nog nooit zo actueel."

Familie Gillis: Massa is Kassa wordt geproduceerd door Concept Street, dat in 2018 is opgericht door Roy Aalderink en Peter Lubbers, als onderdeel van MGM.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com
www.conceptstreet.nl
www.petergillis.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie