SBS6 gaat wandelen met bekende Nederlanders: Het hek van de dam
24-07-2020 15:55:00 | Door: David de Jong | hits: 4713 | Tags:

Vanaf vrijdag 21 augustus zendt SBS6 het programma Het hek van de dam uit. Daarin zullen iedere aflevering twee bekende Nederlanders een voettocht maken van twee dagen, dwars door kleine steden, heuvellandschap, heide en bos.

Onder anderen Rachel Hazes en Bram Moszkowicz maken de wandeling samen met een herder en een kudde schapen. De tocht voert de BN’ers langs bijzondere plekken in Nederland, waarover de herders als geen ander kunnen vertellen. Tegelijkertijd geeft deze ervaring inzicht in het leven van de gasten aan de hand van de persoonlijke, gesprekken die zij voeren. Iedere week gaat er een ander duo op pad, waarbij de BN’ers een kijkje in het leven van de herder krijgen.

In samenwerking met Natuurmonumenten is er gezocht naar de mooiste routes en komen de BN’ers op exclusieve locaties in Nederland.

Rachel Hazes: “Soms vergeet ik wel eens hoe mooi de Nederlandse natuur eigenlijk is. Toen ik gevraagd werd voor dit programma wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar al snel was ik erg verrast door de schoonheid van het landschap waar we doorheen liepen, de gesprekken met Bram en het leven als herder. Ik vond het een prachtige ervaring!”

Het hek van de dam is een van origine Frans format en wordt geproduceerd door Concept Street, dat in 2018 is opgericht door Roy Aalderink en Peter Lubbers, als onderdeel van MGM.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com
www.conceptstreet.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie