SBS6 met Hazes is De Basis
18-01-2022 13:56:35 | Door: David de Jong | hits: 1304 | Tags:

SBS6 komt met een muzikaal programma waarin de zender ruim 20 artiesten de ruimte biedt om een eigen bewerking te laten maken van originele Hazes-evergreens. Rachel Hazes heeft Tino Martin, Guus Meeuwis, 3J’s, O’G3NE, Holly Mae Brood, Kris Kross Amsterdam en andere topartiesten gevraagd om een eigen draai te geven aan hun favoriete Hazes hit. Het authentieke van het origineel wordt gecombineerd met de eigen sound van de artiest. Nummers als Kleine Jongen, De Vlieger en Het Is Koud Zonder Jou zullen de revue passeren. Hazes Is De Basis is vanaf zaterdag 26 februari om 20:00 uur te zien op SBS6.
 
André Hazes zou afgelopen zomer 70 jaar geworden zijn. Daarom nodigt zij ruim twintig artiesten uit om aan de slag te gaan met het repertoire van Nederlands grootste volkszanger.  
 
Wekelijks komen artiesten als Trijntje Oosterhuis, Anita Meyer, Elske DeWall, Samantha Steenwijk, Kenny B & Beef, Karsu, Belle Pérez, Loïs Lane en Ellen ten Damme langs. Samen brengen zij verschillende Hazes klassiekers onder begeleiding van de Marcel Fisser-band opnieuw tot leven en halen zij persoonlijke herinneringen aan André en zijn muziek op.
 
Hazes Is De Basis wordt geproduceerd door RIME / ME MediaHouse.
 
www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie