SBS6 komt met Missions Impossible
25-08-2021 16:10:00 | Door: David de Jong | hits: 3328 | Tags:

SBS6 komt vanaf 12 oktober 2021 met het programma Missions Impossible waarin de vier presentatoren Jan Versteegh, Helene Hendriks, Leo Alkemade en Dennis van der Geest onbekende Nederlanders een onmogelijke missie meegeven waarmee ze 10.000 euro kunnen winnen.

De deelnemers krijgen één maand de tijd om te trainen onder begeleiding van coaches en experts op hun gebied. Ze worden op de voet gevolgd  met hun ups en downs.

In de zes afleveringen van Missions Impossible komen in totaal vijftien missies voorbij. De opdrachten zijn gevarieerd, maar hebben één ding gemeen: ze vereisen een speciale techniek en heel veel oefening.

Voorbeeld zijn om met een handboog drie pijlen achter elkaar in de roos te schieten of twee keer achter elkaar een supermoeilijke cornergoal te maken. Oud-darter Co Stompé begeleidt bijvoorbeeld de dartmissie en op de golfbaan zien we Phil Allen, de trainer van de bekende Nederlandse golfer Joost Luiten.

Missions Impossible is vanaf dinsdag 12 oktober 2021 om 21:30 uur te zien op SBS6 en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie