SBS6 naar Pyeongchang voor de Olympische Spelen
31-01-2018 11:51:00 | Door: | hits: 3414 | Tags:

Bij SBS6 krijgt de kijker van donderdag 8 februari tot en met zondag 25 februari dagelijks een update voor en achter de schermen in het programma Hart van Oranje.

Evelien de Bruijn komt dagelijks vanuit Pyeongchang met het laatste nieuws over de sporters. Bovendien zit ze front row in het Holland Heineken House bij de huldigingen en spreekt ze met de medaillewinnaars en hun familie en vrienden en de supporters. Ook oud-Olympisch hockeysters Naomi van As en Ellen Hoog leveren een bijdrage aan Hart van Oranje. In hun rubriek Op pad met Naomi en Ellen nemen de vrouwen een kijkje in Olympisch Pyeongchang. In Hart van Oranje rijdt de Nederlandse Loterij Medaille Taxi met Viggo Waas. Samen met Peter Heerschop ontvangt hij medaillewinnaars in de oranje taxi. 

Het programma heeft dagelijks twee edities die direct na de vroege editie van Hart van Nederland en later op de avond tussen Hart van Nederland en Shownieuws worden uitgezonden. Naast Hart van Oranje besteden Hart van Nederland en Shownieuws ook aandacht aan de Olympische Winterspelen.

Hart van Oranje is een samenwerking tussen Talpa Network, SBS6, Radio 538, TMG, NOC*NSF en Heineken en wordt geproduceerd door Talpa TV Productions.

www.sbs6.nl/hartvanoranje

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie