SBS6-programma Saved by the Bell maakt eerste namen BN’ers bekend
22-11-2018 11:40:00 | Door: | hits: 3589 | Tags:

Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B., Dafne Schippers, Marco Borsato en Youp van ’t Hek. Dat zijn de eerste zes van de zestien BN’ers die zich vanaf januari het hemd van het lijf laten vragen door een klas van twintig nieuwsgierige kinderen. In het SBS6-interviewprogramma Saved by the Bell vragen de kritische kinderen alles aan de BN’ers wat ze willen weten. Dat belooft een lesje vol verrassingen en openhartigheid te worden!

Voor Saved by the Bell is een schoolklas samengesteld met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die niet op hun mondje gevallen zijn. In elke aflevering stellen zij aan twee bekende Nederlanders grappige, ontwapenende, maar zeker ook serieuze vragen. En dat niet alleen: ze onderwerpen de BN’ers ook aan ludieke opdrachten. Van een dictee tot een conditietest, alles is mogelijk. Van tevoren weten de BN’ers niet wat ze te wachten staat, behalve dat de kids het voor het zeggen hebben.   

Saved by the Bell is spontaan, grappig en écht. Geïnterviewd worden door kids geeft de BN’ers de kans om eens op een heel ander niveau uit te leggen hoe sommige dingen in het leven in elkaar zitten. Dat maakt het programma positief en leerzaam voor zowel de kinderen in de klas, de kijkers, als de bekende Nederlanders zelf. 

Het SBS6-programma Saved by the Bell is een succesformat van Frans mediaconglomeraat Vivendi Entertainment. Het format is inmiddels verkocht aan tv-zenders in Brazilië, Mexico, België, Frankrijk, Nieuw Zeeland, Libanon, Polen en Italië en aan diverse landen in het Midden-Oosten.

Saved by the Bell wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending vanaf januari op SBS6.

www.sbs6.nl    
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie