SBS6 start op 17 oktober met De Dating Quiz
04-10-2021 11:17:16 | Door: Saskia van Weert | hits: 2201 | Tags:

Blind daten én blind quizzen, dat gaan we zien in De Dating Quiz van Linda de Mol. In elke aflevering nemen drie vooraf gematchte koppels het tegen elkaar op. De singles die een koppel vormen, hebben elkaar vóór de show al uitgebreid gesproken, maar nog niet gezien. Ze zien elkaar pas als ze uit het spel liggen....

Om die liefde een realistische kans te geven, daten de koppels vooraf - blind - met elkaar. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing tot in de studio. Tijdens het spelen van de quiz kunnen ze elkaar niet zien, maar uiteraard wél horen. Bij alle spellen hebben ze elkaar hard nodig én leren ze elkaar beter kennen.

Als er een koppel afvalt, gaan ze elkaar voor het eerst in levenden lijve zien. Dertig seconden lang kijken ze elkaar diep in de ogen… en dan moet elk koppel beslissen: houdt het hier op? Of is er een voorzichtige vonk? Als het finalekoppel besluit om apart verder te gaan, spelen ze niet samen, maar tegen elkaar de finale. Kiezen ze wel voor elkaar? Dan maken ze samen kans op maar liefst 100.000 euro!

Linda de Mol: “Het is zo leuk om tijdens de blind dates te merken dat er een enorme barrière wegvalt als je alleen naar elkaar luistert en niet meteen een oordeel velt op grond van iemands uiterlijk of kleding. Het moment waarop ze elkaar eindelijk dertig seconden mogen zien, is natuurlijk heel spannend. Als kijker ga je gokken: wat doen ze? De Dating Quiz is ouderwetse romantiek in een nieuw jasje. Ik hoop dat de kijker er zin in heeft!”

De Dating Quiz wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en is mede mogelijk gemaakt door Lexa en Mentos. Het programma is vanaf 17 oktober wekelijks te zien om 20:00 uur op SBS6 en KIJK.nl.

Foto: Roy Beusker

www.talpanetwork.com
www.sbs.nl
www.kijk.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie