SBS6 zendt I Want Your Song uit vanaf 1 juli
14-06-2022 10:56:59 | Door: Saskia van Weert | hits: 1624 | Tags:

Gerard Joling, Rolf Sanchez, OG3NE, Tino Martin, Samantha Steenwijk, Mart Hoogkamer, Nick en Simon en Miss Montreal maken hun opwachting in de songwritercompetitie I Want Your Song. Elke aflevering gaat een van hen op zoek naar hun next big hit.

Hiervoor stappen steeds vijf songwriters voor even uit de schaduw. Ze hebben allemaal een lied geschreven, specifiek voor de artiest. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en te streamen via Spotify.

De uitzendvolgorde van I Want Your Song is als volgt. 1 juli: Sanne Hans / 8 juli: Gerard Joling / 15 juli: Rolf Sanchez / 22 juli: OG3NE / 29 juli: Tino Martin / 5 augustus: Samantha Steenwijk  / 12 augustus: Mart Hoogkamer / 19 augustus: Nick & Simon.

Het programma wordt gepresenteerd door Snelle en is vanaf vrijdag 1 juli om 20:30 uur te zien op SBS6. Het is een format van Talpa Concepts en Rochford Productions en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Foto: William Rutten

www.sbs.nl

www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie