SPI’s Docustream en Filmstream bij Samsung TV Plus
18-08-2021 11:18:00 | Door: David de Jong | hits: 1506 | Tags:

Samsung heeft de VOD-diensten Docustream en Filmstream in Nederland toegevoegd aan de dienst Samsung TV Plus. Samsung TV Plus is de streamingdienst van Samsung waar content te zien is die via reclame wordt gefinancierd.

Georgina Twiss, Managing Director West-Europa & Afrika bij SPI International: "Wij zijn uitermate blij om onze samenwerking met Samsung TV Plus uit te breiden naar een andere belangrijke West-Europese markt voor SPI met de lancering van onze AVOD-documentairedienst Docustream en het populaire Filmstream. Nu kunnen Samsung TV Plus-kijkers in Nederland genieten van de beste documentaires en internationale films van toonaangevende producenten en distributeurs, samengesteld door Docustream en Filmstream.”

Docustream beschikt over een grote verzameling fascinerende, bekroonde documentaires en tv-programma's over de mysteries en schoonheid van onze planeet. Het huidige aanbod van Filmstream omvat onafhankelijke internationale parels en klassieke films van iconische regisseurs zoals Hitchcock, Kurosawa, Fellini en vele anderen. Filmstream heeft het voornemen om het aanbod in de toekomst uit te breiden met Hollywood-blockbusters en populaire films.

Samsung TV Plus werd eerder dit jaar gelanceerd in Nederland en biedt een breed aanbod van volledig gratis content ondersteund met commercials. Onder andere nieuws, sport, entertainment en films zijn op meer dan twintig kanalen te zien. Gebruikers van Samsung-televisie’s hoeven zich niet te registreren.  Docustream en Filmstream was al beschikbaar in India, het Verenigd Koninkrijk en Australië. SPI International is in Nederland al actief met onder meer Film1 en Filmbox. 

www.samsung.com
www.spiintl.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie