STER biedt 10 procent korting bij besteding kwart r/tv GRP's 
23-07-2020 16:53:00 | Door: David de Jong | hits: 1137 | Tags:

STER is gestart met een aanbod waarbij bedrijven die 25 procent van hun radio- en televisiecampagne-aanbod aan GRP's besteden bij de STER, 10 procent korting krijgen.

STER , de reclameverkoopmaatschappij van reclame bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), wijst erop dat de NPO de eerste zes maanden van 2020 een hoog marktaandeel behaalde. 32 procent van de kijktijd en 30 procent van de luistertijd kwam de NPO toe.

De komende periode zal de NPO titels als Wie is de Mol?, de Tour de France, Nations League Voetbal, Eredivisie-samenvattingen en de Top 2000 uitzenden waarbij de STER verwacht dat de NPO opnieuw kan rekenen op 30 procent kijk- en luistertijd in de doelgroep 25- tot 67-jarigen. Op basis van dit mediagedrag noemt de STER het aannemelijk dat merken een vergelijkbaar deel van hun radio- en tv-campagnes bij de STER inzetten.  

Voor STER maakt het niet uit of het een grote of kleine klant is en of het een éénmalige campagne is of een reeks.  STER gaat uit van 25 procent aangaande GRP-aandelen in de doelgroep 25- tot 67-jarigen.

Frank Volmer, algemeen directeur van STER: "De STER ziet dat veel merken dit aandeel - of hoger - nu al inzetten. De wens is dat merken die dat nog niet doen, hun aandeel verhogen, zodat ook zij deze korting ontvangen."

www.ster.nl
www.npo.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie