Samsung lanceert gratis streamingdienst in Nederland
20-04-2021 10:00:31 | Door: Saskia van Weert | hits: 3159 | Tags:

Samsung lanceert de streamingsdienst Samsung TV Plus in Nederland. De service geeft gratis toegang tot een breed aanbod van live on-demand content. Het is een aanvulling op de streamingapps waar gebruikers van een Samsung Smart TV nu al gebruik van kunnen maken.

Tegelijkertijd met de lancering in ons land komt de service in acht andere Europese landen beschikbaar: Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, België, Luxemburg, Ierland en Portugal. Na de recente uitrol in Australië, Brazilië, Mexico en India is Samsung TV Plus nu wereldwijd in 23 landen beschikbaar. Wereldwijd is Samsung TV Plus goed voor een totaal aanbod van meer dan duizend kanalen.

Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux: “Bij Samsung Benelux vinden we het fantastisch dat de dienst nu ook onze kant op komt. Dat Samsung TV Plus zo snel groeit, heeft alles te maken met de kwaliteit van de content, de eenvoudige toegang en dat je gemakkelijk op meerdere schermen kunt kijken. We zijn er trots op dat Nederland tot de eerste landen in Europa behoort waar we van de dienst kunnen genieten.”

In Nederland is Samsung TV Plus beschikbaar op alle Samsung Smart tv’s die zijn verschenen na 2017.

www.samsung.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie