Scenery verwelkomt Naique Tanate als Strategy Director
11-08-2022 10:34:52 | Door: Lieselot Berentzen | hits: 2823 | Tags:

Scenery verwelkomt Naique Tanate in de rol van Strategy Director. Naique Tanate is verantwoordelijk voor het vertalen van Scenery’s documentaires en series naar sterke internationale merken door inspirerende verhalen op transmediale wijze in te zetten.

Hiermee creëert het mediabedrijf een complete verhaalbeleving voor een breed publiek die de verhalen vervolgens op diverse manieren tot zich kan nemen. Daarnaast zal Naique Tanate, in samenwerking met oprichter Isidoor Roebers en partner Lea Fels, zorg dragen voor de algehele groei van Scenery.

Creëren van een complete verhaalbeleving

Oprichter Scenery Isidoor Roebers en partner Scenery Lea Fels: “We verheugen ons op de samenwerking met Naique Tanate. Bij Scenery geloven we dat een verhaal meer in zich heeft dan alleen de vertaling naar een film of serie, zowel vanuit commercieel oogpunt als vanuit een impactvolle strategie. We zijn erg enthousiast dat Scenery’s transmediale aanpak dankzij de komst van Naique Tanate in een stroomversnelling komt."

Naique Tanate, Strategy Director Scenery: "Samen met het ambitieuze team van Scenery sta ik aan de start van een mooi en nieuw avontuur. Het uitgebreide en diverse netwerk dat over alle grenzen binnen en buiten Europa reikt, biedt ons toegang tot de beste makers en meest bijzondere verhalen. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s en geniet nu al van de positieve energie die bij Scenery heerst.”

Voorheen was Naique Tanate Strategy Director bij social marketing agency GoSpooky. Daarvoor werkte hij ruim zeven jaar bij VICE Media in soortgelijke rollen waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de media- en merkstrategie.

www.scenery.eu

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie