Selma van Dijk vertrekt bij Hart van Nederland
30-10-2019 15:35:00 | Door: David de Jong | hits: 2261 | Tags:

Selma van Dijk vertrekt bij Hart van Nederland, het programma waar zij sinds 2003 als centraal lid van het presentatieteam aan verbonden was. Haar vertrek hangt samen met veranderingen bij het programma. Hoogtepunt in haar ruim 16-jarige carrière bij Hart van Nederland vormde voor Selma de reeks documentaires Hart voor Hannukah. Hierin stond het kindertehuis in Ghana waar ze ambassadeur van is, centraal.

Marco Louwerens: "Zoals bekend oriënteert SBS6 zich op mogelijkheden om Hart van Nederland te versterken. Voor Selma van Dijk is in het vernieuwde Hart van Nederland straks geen presentatierol meer weggelegd. We willen Selma van Dijk bedanken voor haar grote mate van professionaliteit en enorme betrokkenheid bij Hart van Nederland en wensen haar alle goeds voor de volgende fase van haar carrière."

Selma van Dijk: "Hart van Nederland gaat een nieuwe koers varen en voor mij is daarin helaas geen rol als presentator weggelegd. Ik heb de afgelopen 16,5 jaar met veel liefde, toewijding en plezier Hart van Nederland gepresenteerd, daar ben ik trots op en daar zal ik altijd met warme gevoelens op terugkijken. Afgelopen 14 oktober heb ik mijn laatste uitzending gepresenteerd. Graag wil ik via deze weg de kijkers bedanken voor het jarenlange in mij gestelde vertrouwen. Dat blijkt ook uit de vele hartverwarmende reacties die ik krijg. Ik wens al mijn lieve collega’s op de redactie en in de studio alle succes met de nieuwe ontwikkelingen bij Hart van Nederland.”

www.talpanetwork.com
www.sbs6.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie