Seniorenteams maken kans op verzorgde wedstrijdregistratie live op tv
05-04-2022 14:48:00 | Door: David de Jong | hits: 1028 | Tags:

Alle seniorenteams uit het Nederlandse amateurvoetbal (m/v/mix) maken kans om een onvergetelijke voetbalwedstrijd te spelen op 27 mei 2022 in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Op deze plek treedt het aan tegen FC De Rebellen. Dit sterrenteam bestaat uit ex-profs en speelt met mensen als Glenn Helder, Pascal Bosschaart en Ruben Schaken. Het team staat onder leiding van coach Gertjan Verbeek. ESPN zendt de wedstrijd live uit.

Aletha Leidelmeijer, presentatrice bij ESPN: “Voor de vorige editie schreven meer dan tweeduizend elftallen uit het Nederlandse amateurvoetbal zich in. Dat willen we dit jaar natuurlijk overtreffen. Naast Aletha Leidelmeijer zijn onder anderen ook ESPN-collega's Hans Kraay jr. en Koert Westerman aanwezig."

KPN

KPN is intensief betrokken bij het Nederlandse voetbal en steunt de sport in de volle breedte, van de Eredivisie tot Oranje en de succesvolle Leeuwinnen. Mark Versteegen, directeur Sponsoring bij KPN: “Wekelijks staan we met miljoenen op of langs het veld, door weer en wind. Met de sponsoring van De Wedstrijd van je Leven’willen wij ook amateurvoetballend Nederland de kans geven om het échte Eredivisiegevoel te beleven”.

Voetbal Verbindt

De VriendenLoterij is inmiddels al sinds 2005 maatschappelijk partner van de Eredivisie. Vanuit dit partnerschap steunt de VriendenLoterij eredivisieclubs bij maatschappelijke projecten en activiteiten die bijdragen aan een gezonde en sterke wereld.

Geert Friebel, hoofd marketing & partners bij de VriendenLoterij: “Voetbal is veel meer dan sport, voetbal verbindt. Dat geldt niet alleen voor Eredivisieclubs, maar zeker ook voor amateurclubs met een belangrijke maatschappelijke rol voor de buurt. Met deze wedstrijd verbinden wij beide werelden met elkaar.”

www.espn.com
www.vriendenloterij.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie