Siham Raijoul aan de slag bij Hart van Nederland
20-11-2019 09:12:00 | Door: | hits: 2097 | Tags:

Siham Raijoul gaat in januari aan de slag bij Hart van Nederland. Siham studeerde journalistiek en is sinds 2006 werkzaam als presentator en journalist, op dit moment nog bij het NOS Jeugdjournaal en daarvoor bij Omroep Brabant. Bij Hart van Nederland zal ze als presentator, journalist en maker van nieuwsverhalen actief zijn.

Siham Raijoul: “Bij Hart van Nederland krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen als journalist en presentator. Ik ga me bezighouden met het journalistieke proces op de redactie, het maken van verhalen en presenteren. Dingen die ik heb gedaan bij het NOS Jeugdjournaal en straks bij Hart van Nederland ga doen voor een nieuw publiek. Ik houd van nieuws en van verhalen die mensen vertellen en dit komt allemaal samen op mijn nieuwe plek. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!”

Marc Veeningen, hoofdredacteur van Hart van Nederland: “Ik ben heel blij dat een veelzijdig journalist als Siham onze redactie komt versterken. Ze heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend als presentator en verslaggever van nieuws, waarbij ze haar publiek altijd centraal stelt. Juist daarom past ze uitstekend bij Hart van Nederland. Ik verheug me dan ook op haar komst en verwacht dat Siham een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van het nieuwsmerk Hart van Nederland.”

Foto: William Rutten

www.hartvannederland.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie