Sjoerd Raaijmakers CEO van VICE Benelux - Thijs Boon krijgt internationale rol binnen VICE EMEA
12-01-2018 11:17:00 | Door: | hits: 3305 | Tags:

VICE Benelux kondigt aan dat Sjoerd Raaijmakers, voorheen Chief Operating Officer VICE Benelux, aantreedt als CEO. Hiermee neemt Raaijmakers de functie over van Thijs Boon die binnen VICE EMEA een internationale rol op zich neemt.

Twaalf jaar geleden is VICE door Thijs Boon naar Nederland gehaald. VICE Benelux is sindsdien uitgegroeid tot een mediabedrijf met meer dan 130 werknemers, elf lokale digitale kanalen, een TV-zender, kantoren in Amsterdam en Brussel, een creatief bureau (VIRTUE), verschillende (internationale) bekroningen en een miljoenen bereik onder jonge mensen. Daarnaast is VICE Benelux vanuit Amsterdam verantwoordelijk voor alle digitale activiteiten en innovaties in de EMEA regio. Thijs Boon is Cross Media Man van het Jaar 2017 en kwam dit jaar in DeMedia100 nieuw binnen op nummer 39.

Sjoerd Raaijmakers zal als CEO alle activiteiten van VICE Benelux overzien en de reeds ingeslagen weg voortzetten.

Sjoerd Raaijmakers: "Thijs en ik hebben begin 2016 een koerswijziging ingezet waarbij onze focus nog meer ligt op het maken van impact. Als mediabedrijf zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid en hebben daarom de lat nog hoger gelegd. Het maken van kwalitatief hoogwaardige content, en een slimme distributie daarvan, is zowel redactioneel als commercieel gezien ontzettend belangrijk om impact te maken. Ik kijk er naar uit om deze strategie door te zetten.”

www.vice.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie