Sky Italia biedt bedrijven 1 week gratis reclame aan vanwege COVID19-virus
06-03-2020 21:16:00 | Door: David de Jong | hits: 1936 | Tags:

Sky Media, de reclameverkooptak van Sky Italia, biedt bedrijven één week gratis reclame aan in de maanden maart en april. Op deze manier wil Sky Italia de Italiaanse economie ondersteunen. Sky Italia is net als Sky UK en Sky Deutschland onderdeel van Comcast, waar ook NBC Universal onderdeel van is.

Italië en met name het economisch florerende noorden heeft flink te leiden door het corona-virus. Italië vreest in een economische crisis en recessie te komen door het virus, mede doordat het publieke leven zo goed als tot stilstand is gekomen in grote delen van het land. Daarnaast zijn het toerisme en andere sectoren flink geraakt.

Het aanbod dat Sky Media doet, is vooral voor nieuwe klanten bedoeld, maar bestaande klanten krijgen ook een week gratis reclame cadeau. Giovanni Ciarlariello, Chief Media, Digital & Data Officer van Sky Italia verklaarde dat de Italiaanse media hun bijdrage kunnen leveren, gezien de situatie en om het vertrouwen te behouden.

Sky Italia is vanuit Milaan en deels vanuit Rome actief met een breed aanbod van zenders op haar eigen platform. Sky Italia heeft circa 5,2 miljoen abonnees. Daarnaast is het actief met de vrij te ontvangen zenders Sky TG24, TV8 en Cielo. Sky Media verkoopt de reclamzendtijd voor de eigen Sky-zenders maar ook voor de zenders van ViacomCBS (MTV, VH1, Paramount Network, Spike, Nickelodeon), alsmede andere populaire themazenders als Radio Italia TV en Deejay TV en via haar betaaltelevisieplatform ook de zenders van Walt Disney's Fox, National Geographic en Disney Channel.

www.sky.it
www.skypubblicita.it
www,skygroup.sky
www.comcast.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie