Sony lanceert commercial voor Bravia Af8 Oled-tv
10-04-2018 18:04:49 | Door: | hits: 3799 | Tags:

Ter gelegenheid van de AF8 introductie lanceert Sony op 7 mei 2018 een wereldwijde reclamecampagne. De commercial is in 4K HDR opgenomen en is geproduceerd door Ben Tricklebank en DDB Berlin. De beelden tonen hoe een donker woud in Nieuw-Zeeland zich ontpopt tot een licht overgoten landschap.

Met luchtopnames vanuit een helikopter wist het productieteam de nachthemel en de natuur van het Nieuw-Zeelandse landschap vast te leggen. Tevens zijn beeldopnamen van bewegende elementen uit de wildernis vanuit de hand geschoten.

Alessandra D'Avino, Sony Europa: "Sony produceerde al eerder reclamespots die de consument wisten te beroeren. Onze nieuwste commercial bouwt verder op dat succes. We tonen de pure schoonheid van de natuur, precies zoals deze te zien is op de schermen van de Sony BRAVIA OLED AF8-serie."

Bianca Dordea, Managing Director bij DDB Berlin: "We wilden de visuele kracht van de nieuwste BRAVIA-serie laten zien. Het is verrassend hoe ingrijpend het contrast tussen licht en duisternis kan zijn wanneer kleur de nacht binnendringt. Het mooie landschap van Queenstown in Nieuw-Zeeland was de perfecte setting. Het was magisch om te zien hoe het verlichte woud tot leven kwam."

Tom Walker: "Als een van mijn eerste opdrachten aan de universiteit moest ik een track schrijven voor de stuiterballen reclamespot van Sony BRAVIA. Het is te gek dat mijn single nu echt gebruikt wordt!"

www.sony.net
www.ddb.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie