Spuiten en Slikken stopt op tv en wordt online platform
15-11-2018 10:16:00 | Door: | hits: 3533 | Tags:

Het BNNVARA-programma Spuiten en Slikken stopt op tv maar online door. Spuiten en Slikken gaat verder als educatief en interactief online platform gericht op het geven van voorlichting met betrekking tot seks en drugs. Het platform biedt een veilige plek voor alle mensen die vragen hebben over deze onderwerpen. Aan de basis van Spuiten en Slikken staat de website, waarop onder meer informatieve artikelen en het compleet vernieuwde Seks- en Drugswoordenboek te vinden zijn. Daarnaast verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen op YouTube en NPO3.nl van drie webseries: Emma's Peepshow - Emma Wortelboer, De Seksmobiel - Jurre Geluk en Drugslab - Nellie Benner, Bastiaan Rosman en Dzifa Kusenuh. Ook is Spuiten en Slikken dagelijks actief op Facebook en Instagram, zodat het altijd in contact staat met de kijker.

Jurre Geluk, die voorheen samen met Emma Wortelboer Spuiten en Slikken op tv presenteerde: "Jonge mensen zitten tegenwoordig nu eenmaal vooral meer online, dus daar willen wij ook zitten. We willen met Spuiten en Slikken niet alleen voorlichting geven over seks en drugs maar ook echt in contact staan met onze kijkers. Bij ons krijgen ze de vrijheid om hun verhaal te delen of om vragen te stellen die veel andere mensen niet durven te stellen. Wij staan echt open voor álles. Daar ben ik supertrots op."

Emma Wortelboer: "Er is online veel over seks te vinden, maar dat is vooral porno. Ik wil met Spuiten en Slikken een veilige plek creëren waar het niet uitmaakt wie je bent of wat je doet en waar jonge mensen op ieder moment van de dag de juiste informatie kunnen vinden. In mijn Peepshow probeer ik zoveel mogelijk gekke fabeltjes rondom seks en seksualiteit uit de wereld te helpen. Ik wil het gesprek over seks, liefde en je lichaam echt helemaal opengooien. Mensen doen tegenwoordig helaas nog steeds shady over dingen als tampons of anale seks. Ik vind dat nergens voor nodig."

www.bnnvara.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie