Staf en Matthias Coppens bij SBS6 te zien met Camping Coppens en Code van Coppens: De Belgen
26-05-2021 15:58:00 | Door: David de Jong | hits: 3400 | Tags:

Staf en Mathias Coppens keren deze zomer terug op SBS6 met twee Vlaamse programma’s. Vanaf vrijdag 18 juni 2021 zijn de broers met andere bekende Vlamingen drie weken op rij te zien in Code van Coppens: De Belgen. Daarnaast wordt Staf Coppens en zijn gezin vanaf dinsdag 6 juli 2021 gevolgd in de realityserie Camping Coppens waarin zij hun droom gaan verwezenlijken: het openen van een camping in Zweden.

Nadat de broers onder anderen Jan Versteegh, Olcay Gulsen en Xander de Buisonjé in de Nederlandse versie van de Code van Coppens ontvingen, wagen in Code van Coppens: De Belgen wekelijks twee duos van bekende landgenoten zich aan een spectaculaire escape room. In een race tegen de klok proberen zij als eerste te ontsnappen uit een kamer vol wetenschappelijke experimenten, met codes die zij moeten kraken en mysteries die moeten worden opgelost. Onder hen zanger Koen Wauters en de acteur en presentator Kurt Rogiers. Zij laten zich met een kompaan tijdens hun ontsnapping leiden door hosts Staf en Mathias Coppens. Huiswetenschapper Lieven Scheire verklaart de proeven die de deelnemers ondergaan in de studio aan de kijker thuis.  

In Camping Coppens zijn Staf Coppens, zijn Nederlandse echtgenote Monique van der Velden en hun kinderen Beau en Nora te zien. Daarin trachten ze een camping op te zetten in de Zweedse natuur. De familie wordt gevolgd onderweg naar de eerste campingzomer.

Camping Coppens en Code van Coppens: De Belgen zijn geproduceerd door Roses are Blue en waren eerder te zien op de VTM, een zender van DPG Media.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie