Stand-up comedy opnames Netflix in Nederland
21-08-2018 13:29:00 | Door: | hits: 2547 | Tags:

In de Amsterdamse club Panama zullen drie Nederlandse comedians deel uitmaken van een evenement. Op 31 augustus wordt de zaal omgebouwd tot een comedyclub waar Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday voor de Netflix-camera’s het publiek plat zullen spelen.

Een eerder aangekondigde Netflix stand-upserie brengt de internationale stand-up comedygemeenschap samen in een wereldwijd project. In dertien landen worden half uur durende stand-upspecials gefilmd, van India tot Canada en van Brazilië tot Nederland. De beste comedians zullen in het Engels, Spaans, Arabisch, Frans en Nederlands de wereld aan het lachen maken. Deze stand-upserie zal naar verwachting begin 2019 door Netflix worden gelanceerd.

Martijn Koning is een razendsnelle stand-up comedian met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Hij heeft inmiddels meerdere soloshows gemaakt, was dit jaar een van de Gabbers en is regelmatig te gast in programma’s als Jinek en RTL Late Night.

Soundos El Ahmadi maakt indruk met haar eigenzinnige verhalen vol zelfspot en is niet bang haar ongezouten mening te geven. Soundos was te zien bij de Roast van Giel Beelen en was finalist van Expeditie Robinson en Wie Is De Mol.

De carrière van Rayen Panday gaat als een speer. De comedian spreekt met zijn persoonlijke grappen een breed publiek aan. Hij treedt op in binnen- en buitenland, zijn eerste shows werden op tv uitgezonden en hij is ook te zien in het sketchprogramma Klikbeet.  

De drie comedians zullen op 31 augustus twee shows spelen. Kaarten voor de eerste en tweede show zijn nog verkrijgbaar.

www.panama.nl
www.netflix.com