Ster introduceert selfservice tool voor lokale videocampagnes
09-08-2018 09:30:21 | Door: | hits: 2361 | Tags:

Ster komt met Ster Local, waarmee bedrijven met een kleiner budget zonder campagnemateriaal zelf een pre-roll kunnen maken en inzetten op de online kanalen van de publieke omroep zoals NPO Start. De reclameverkoper van de publieke omroep meldt dat het al kan vanaf 430 euro. 

Ster heeft sinds de introductie van haar nieuwe commerciële beleid in 2018 de deuren geopend voor nieuwe klanten, ook met lagere budgetten. Daarmee wil Ster ook het MKB bedienen, een groep waarvoor de massamedia onbereikbaar leek vanwege de kosten. Met Ster Local moet die barrière worden weggenomen. 

Daarnaast denkt Ster dat de videoboodschap ook leuker is voor de kijker. Uit onderzoek zou blijken dat de psychologische en fysieke afstand de waardering verandert: hoe dichterbij, hoe hoger de waardering. 

Algemeen directeur Frank Volmer'Dit product is ideaal voor nieuwe, kleinere adverteerders maar ook voor lokale introductie van nieuwe producten en proposities. De eerste reacties van testgebruikers zijn positief. Ze zijn enthousiast over de gunstige prijs, het gebruiksgemak van de tool en het bereik van mensen in eigen regio. Daarnaast waardeert men het kwalitatieve umfeld van de publieke omroep. Ze hadden nooit verwacht met hun commercial voor bijvoorbeeld een NOS Journaal te kunnen zitten. Ster Local past helemaal binnen onze strategie om adverteren voor iedereen toegankelijk te maken.’’

www.ster.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie