Stoneroos komt met interactieve tv-app voor DELTA Fiber Nederland
30-04-2019 10:20:20 | Door: Saskia van Weert | hits: 3467 | Tags:

Stoneroos heeft een televisie-app ontwikkeld voor klanten van DELTA Fiber Nederland.

De nieuwe app, beschikbaar op smartphones en tablets, biedt onder meer de mogelijkheid om lineair televisie te kijken, programma’s op te nemen, via de gids zeven dagen terug te kijken en te herstarten. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

De introductie van de nieuwe app is onderdeel van een partnership-overeenkomst tussen DELTA en Stoneroos, die vorig jaar is gestart met de lancering van de settopbox-applicatie op Amino settopboxen.

Annelies Kaptein, CEO van Stoneroos: “We maken graag een next-gen-product voor een Nederlandse klant en proberen het verschil te maken door de app gebruiksvriendelijk, intuïtief, modern, persoonlijk en snel te maken.”

Timmy Langeveld, Senior Product manager Interactive TV bij DELTA: “DELTA is blij met de kennis en expertise van Stoneroos en de manier waarop zij hebben geholpen met het ontwikkelen van ons nieuwe interactieve tv-platform. Met deze mobiele toevoeging aan ons aanbod, hebben onze klanten de mogelijkheid om tv te kijken waar en wanneer zij willen.”

www.stoneroos.nl
www.deltafibernederland.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie