Storyboard lanceert videoproductiebedrijf Storyboard Studios
05-02-2019 14:03:27 | Door: | hits: 1987 | Tags:

Mediabedrijf Storyboard lanceert Storyboard Studios: een productiehuis dat zich specialiseert in digitale video door opdrachtgevers te verbinden met een netwerk van opkomende regisseurs.

Storyboard Studios zal de ruimte krijgen om zelfstandig opdrachten uit te voeren en zich volledig te focussen op de ontwikkeling van digitale content. Klanten kunnen bij Studios terecht voor complete digitalecontentproducties bestaande uit scritping, pre-productie, shooting en post-productie. Op deze manier kan Studios direct werken voor merken, maar ook bureaus die behoefte hebben aan een uitvoerende partij voor hun digital video. 

Tevens vormt Studios een platform dat regietalent koppelt aan opdrachtgevers. Hiervoor uploaden regisseurs hun portfolio op Studios website, waarna op basis van hun profiel aan matchmaking gedaan kan worden. Zo stelt Storyboard Studios regisseurs in staat om hun mogelijke opdrachtgevers direct te inspireren en anderzijds stelt het opdrachtgevers in staat om de regisseur met de juiste visie en creatief profiel voor hun project te selecteren.

Martijn de Kemp, CEO van Storyboard: "De vraag naar digitale (video)content groeit nog steeds enorm. Waar wij voorheen voornamelijk digitale video produceerden vanuit een strategisch of mediavraagstuk, openen we met Storyboard Studios nu onze productiedeuren naar de markt. Storyboard Studios is geboren uit de combinatie van ons sterke track record en een netwerk met de grootste opkomende regie talenten van dit moment. Dat alles zal resulteren in korte lijnen, kwaliteits producties en geven we opdrachtgevers de mogelijkheid om plaats te nemen in de drivers seat."

Storyboard ontwikkelt sinds 2014 in-huis content voor merken als Jack Daniel’s, Takeaway, Rimmel London en Tele2.

www.storyboard-studios.com 
www.storyboard.amsterdam

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie