Strategische samenwerking VICE Benelux en De Persgroep Nederland
21-11-2017 10:31:00 | Door: | hits: 2103 | Tags:

Vanaf heden zal videocontent van VICE en VICELAND Benelux beschikbaar zijn op AD.nl. Dit betreft een selectie van series, documentaires en films van VICELAND en online videocontent van de inmiddels tien digitale kanalen van VICE, waaronder Noisey, MUNCHIES, Broadly en i-D.

Door de strategische samenwerking tussen VICE Benelux en De Persgroep zal de videocontent van VICE en VICELAND, de tv-zender van VICE, nu een groter publiek bereiken. 

Hans Nijenhuis, hoofdredacteur bij AD: "VICE staat bekend om haar spraakmakende verhalen en documentaires. Tijdens de ontwikkeling van onze videopropositie stond VICE dan ook hoog op onze lijst van potentiële partners. We zijn blij dat dit partnership een feit is we deze videocontent nu ook met onze lezers kunnen delen."

Sjoerd Raaijmakers, COO van VICE Benelux: "In Nederland bereiken we via onze eigen platformen elke maand ongeveer 3,5 miljoen jongvolwassenen. Dit bereik willen we graag uitbreiden. Voor het AD gaan we voornamelijk premium videocontent in de categorieën nieuws, sport, entertainment en food brengen."

www.vice.com
www.viceland.com
www.ad.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie