Adobe en Spinning Records bieden studenten de kans nieuwe singel te ontwerpen
14-08-2018 15:56:00 | Door: | hits: 1948 | Tags:

Adobe, dj-duo Lucas & Steve en Spinnin' Records organiseren een wedstrijd voor studenten om de cover van de nieuwe single van Lucas & Steve te ontwerpen. Het winnende ontwerp wordt gebruikt voor de single Where have you gone (Anywhere). Deze wordt eind september wereldwijd uitgebracht op alle officiële kanalen van het duo, zoals Spotify, Apple Music, Deezer, Soundcloud en YouTube.

winnaar krijgt een geheel verzorgde vijfdaagse trip voor twee personen naar het Amsterdam Dance Event (ADE), het grootste clubfestival ter wereld. Met exclusieve invites voor alle ADE-conferenties, creative talks, feestjes en afterparties. Als kers op deze feesttaart zal de winnaar als vip worden verwelkomd bij de Skyline Sessions, gehost door Lucas & Steve.

Lucas: "Niet alleen onze sound moet herkenbaar zijn, ook grafisch moeten we een specifieke uitstraling hebben. Dat geldt voor onze social accounts en visuals, maar zeker ook voor ons artwork."

Samen met Adobe en Spinnin' Records daagt het duo studenten uit om hun ideeën om te toveren tot een unieke single cover.

Steve: "Verplaats je in wat we met onze nieuwe single willen zeggen en vertaal dit naar een coverontwerp. Uiteraard moet onze herkenbare feelgood vibe terug te vinden zijn in het design. De single werd geïnspireerd door de quote 'anywhere in the world feels like home with you.”

Meedoen is simpel. Wanneer je een ontwerp gemaakt hebt met (een van) de tools van Adobe, publiceer je deze op Behance. Door de hashtag #AdobeDesignRemix te gebruiken, doe je automatisch mee. De winnaar ontvangt een volledig verzorgde vijfdaagse trip voor twee naar ADE, met daarbij een vip-uitnodiging voor de Skyline Sessions, gehost door Lucas & Steve, een meet & greet met Lucas & Steve en een gouden plaat met het winnende ontwerp.  

www.adobe.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie