StukTV met de Politieachtervolging
15-04-2021 19:35:13 | Door: David de Jong | hits: 1527 | Tags:

Vanaf 17 april is wekelijks via StukTV de serie De Politieachtervolging te zien. Een team van professionele achtervolgers gaat proberen de gelegenheidscriminelen Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns in de kraag te vatten.  

De kijkers van Stuk TV dagen hun helden al vele seizoenen uit om zelf een keer op de vlucht te gaan. Die uitdaging grijpen zij nu aan. In elke aflevering van De Politieachtervolging plegen Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns een roof, waarbij ze een goed gevulde tas met 1.000 euro buitmaken. Binnen enkele minuten hebben zij een zeskoppig politieteam in drie snelle wagens achter zich aan. Het achtervolgersteam wordt aangestuurd door voormalig marinier - en voor dit avontuur politiecommandant - Marc Pollen. Vanuit de commandopost beschikt hij over de livelocaties van het voortvluchtige drietal want onze draaideurcriminelen dragen een enkelband met gps-tracker. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns moeten 90 minuten lang uit handen zien te blijven van de professionele achtervolgers. Als dit lukt, dan schiet hun handlanger exact op tijd te hulp met een vluchtauto en is de buit binnen.

De buit veiligstellen doen zij niet voor zichzelf, maar voor de kijker. Die maakt namelijk na zes afleveringen kans op de totale buit. De winnaars kunnen deze verzilveren voor een uitje naar keuze.   

Giel de Winter van StukTV: “Deze agenten zijn bloedfanatiek. Ik had nooit gedacht dat het zo heftig zou zijn. De rush en adrenaline die ik tijdens dit programma heb meegemaakt, is ongekend.”

Robbert Hendriks, Senior Brand Manager bij Melkunie Breaker : “We zijn in deze tijden allemaal toe aan wat spanning en avontuur, dat willen we als merk dan ook graag mede mogelijk maken. Daarbij past De Politieachtervolging natuurlijk perfect bij onze Melkunie Breaker, het yoghurttussendoortje dat altijd tussendoor kan.”

De Politieachtervolging wordt geproduceerd door het team achter StukTV in samenwerking met Melkunie Breaker. 

www.stuk.tv
www.youtube.com/stuktv
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie