StukTV start onlineserie De Hongerige Wolven
03-05-2019 12:01:00 | Door: David de Jong | hits: 5244 | Tags:

StukTV start zatedag 4 mei 2019 met een onlineserie onder de noemer De Hongerige Wolven. Het idee is dat negen hongerige wolven los worden gelaten in een krimpend territorium en zij op elkaar moeten jagen. Het doel is zich binnen de roedel te bewijzen als alfawolf.

Gedurende 8 afleveringen nemen Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens de presentatie op zich en staan negen deelnemers centraal. Deze deelnemers, oftewel wolven, zijn geselecteerd uit honderden aanmeldingen.

Aan het begin van het spel zijn alle wolven 1000 euro waard. Iedere aflevering kunnen zij geld van elkaar afpakken door op elkaar te jagen met behulp van hun laserwapens. Wordt een wolf geraakt, dan gaan er euro’s van zijn of haar waarde naar degene die heeft geschoten.

De jacht vindt plaats in een territorium dat bij aanvang van het spel meerdere kilometers in doorsnede is. Zodra het startsignaal heeft geklonken, begint het territorium te krimpen. Komen de wolven buiten het speelveld, dan kost dit geld. De wolven kunnen ook voordeelpunten winnen. Na een afvalrace blijkt uiteindelijk wie de winnaar is en dus de alfawolf.

De Hongerige Wolven wordt geproduceerd door StukTV. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn naast hun rol als presentatoren, ook programmamakers.

www.stuk.tv
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie