Suzanne Teijgeler stapt over van Commissariaat voor de Media naar Discovery
15-07-2019 16:36:00 | Door: David de Jong | hits: 3830 | Tags:

Suzanne Teijgeler, algemeen directeur van het Commissariaat voor de Media stapt per 1 september 2019 over naar Discovery Benelux. Suzanne Teijgeler is per direct opgestapt bij het Commissariaat voor de Media in verband met integriteitsregels. Het Commissariaat voor de Media houdt immers toezicht op mediabedrijven waaronder Discovery.

De overstap is opvallend aangezien Discovery op 28 maart 2019 de meeste van haar Britse uitzendlicenties voor continentaal Europa overhevelde naar Nederland en daartoe ook regelmatig met het Commissariaat voor de Media heeft gesproken en de nodige ontheffingen heeft verkregen.

Suzanne Teijgeler (voorheen Suzanne Poelmann), was sinds november 2015 algemeen directeur en werkte sinds 2010 voor de toezichthouder.

Bij Discovery zal Suzanne Teijgeler als Director Content Compliance werken om Discovery te helpen bij de naleving van de Nederlandse Mediawet nu het mediabedrijf voor heel Europa Nederlandse uitzendlicenties heeft.

Voor de benoeming van een nieuwe algemeen directeur van het Commissariaat voor de Media is het wachten op benoemingen van Commissarissen aangezien minister Arie Slob daartoe nog geen benoemingen heeft verricht. De algemeen directeur van het Commissariaat voor de Media wordt benoemd door de commissarissen.

www.cvdm.nl
www.discoverybenelux.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie