Talpa Gaming lanceert streaming game platform Playtime
21-09-2020 14:06:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2869 | Tags:

Talpa Gaming lanceert Playtime, een Nederlands online spelplatform met meer dan 300 casual games, waaronder exclusieve Nederlandse content als Lingo, Dolfje Weerwolfje en Denksport, aangevuld met originals. Playtime voorziet in kwalitatief spel-entertainment voor elk moment, op elk device, voor jong en oud, om samen te spelen of alleen.

Playtime is een streaming-platform; gamen zonder ze te downloaden. Het aanbod bestaat uit meer dan 300 titels in verschillende categorieën en moeilijkheidsgraden. Op Playtime vind je klassiekers van legendarisch gamebedrijf Atari, exclusieve Nederlandse content plus content van internationale merken als Studio 100, Disney, Cartoon Network en Nickelodeon.

Playtime is speelbaar op smartphone, tablet en pc. Het platform is is te vinden via de webpagina Playtime.nl. Een abonnement is de eerste maand gratis. Hierna kunnen abonnees voor 4,99 euro per maand onbeperkt spelen op maximaal 5 schermen tegelijk. Zonder extra kosten of advertenties.

Het platform is de afgelopen maanden door duizenden Nederlanders getest en Playtime is nu klaar voor een groot en breed publiek. Voor de jongere spelers is er een veilige kids-omgeving waarvoor ouders een profiel kunnen instellen. Op die manier hebben kinderen uitsluitend toegang tot spelletjes die voor hun leeftijdscategorie geschikt zijn.

Playtime is een initiatief van Talpa Gaming, powered by Azerion: een joint venture tussen Talpa Network en Azerion, Europees marktleider in casual gaming. 

Louise van Nispen, CEO van Talpa Gaming: “Meer dan 8 miljoen Nederlanders van alle leeftijden spelen graag online, inmiddels de snelst groeiende vorm van entertainment. Met Playtime bieden we een hoogwaardig en onderscheidend platform door de specifieke focus op de Nederlandse consument, de gebruiksvriendelijkheid en de unieke selectie aan games van topmerken. De kennis van de Nederlandse markt en mediakracht van Talpa Network in combinatie met de technische expertise van Azerion maakt Playtime een geweldig platform voor het hele gezin.”

Talpa Gaming blijft Playtime verder ontwikkelen. Wekelijks worden er nieuwe spellen toegevoegd, en er wordt hard gewerkt aan het uitbreiden van de features zoals samen spelen, highscores, en het spelen op de tv met de mobiele telefoon als controller.

De lancering van Playtime wordt vanaf eind september 2020 aangekondigd met een advertentiecampagne op de tv-kanalen van Talpa Network, ondersteund met Digital en Social advertenties.

www.playtime.nl
www.talpagaming.com
www.talpanetwork.com
www.azerion.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie