Talpa Network lanceert jongerenplatform NEW WAVE
20-09-2019 14:32:00 | Door: David de Jong | hits: 3094 | Tags:

Talpa Network heeft het jongeren- en lifestylemerk NEW WAVE gelanceerd. NEW WAVE wil jongeren inspireren hun dromen na te jagen en daar ook naar te handelen. Het merk legt als partner in business van ambitieuze jongeren de komende tijd de basis voor een loyale community van jonge goaldiggers. Jorik Scholten, ook bekend als Lil Kleine, is de eerste ambassadeur van NEW WAVE.
 
Waar veel jongerenmerken laten zien hoe een groots en meeslepend leven eruitziet, toont NEW WAVE jongeren wat er nodig is om het leven waar ze van dromen na te jagen en werkelijkheid te maken. Het YouTubekanaal biedt formats waarin succesvolle jongeren aan het woord komen en handige tips en tools delen. Motivatie, inspiratie en het denken in mogelijkheden voeren de boventoon op het platform. NEW WAVE krijgt ook andere extensies, onder meer op Instagram en er zal content van NEW WAVE op KIJK te zien zijn.
 
NEW WAVE gaat op donderdag 26 september 2019 op haar van start met Jorik’s life: een docuserie over de eerste ambassadeur van het nieuwe merk. Jorik Scholten leer je in de serie kennen als persoon achter de artiest Lil Kleine. Hij neemt je er ook mee in zijn leven als artiest, vader, zoon, vriend, miljonair en Amsterdammer.
 
Op maandag 30 september 2019 lanceert NEW WAVE de volgende serie Geld moet rollen. Hierin praten acht jonge talenten met documentairemaakster en presentatrice Linda Hakeboom over hun weg naar succes, aan de hand van hun meest memorabele aankoop. Linda Hakeboom gaat onder meer in gesprek met de YouTubers Hanwe, Gio Latooy, Qucee, Giel de Winter en de zusjes Reinders over hun modeonderneming.

Jorik Scholten, Anna Nooshin en Giel de Winter wisten alle drie op hun geheel eigen manier en veelal na tegenslagen en kritieken, hun allerstoutste dromen te realiseren. Zij zijn te zien zijn in de manifestvideo van NEW WAVE.

NEW WAVE opereert vanuit Talpa Network Social, het bedrijfsonderdeel van Talpa Network waarbinnen ook StukTV, Gierige Gasten en Social1nfluencers actief zijn.

www.new-wave.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie