Talpa Network presenteert Lucky13
27-02-2018 19:01:31 | Door: | hits: 3243 | Tags:

Talpa Network lanceert Lucky13, de eerste live mobile game show, waarmee iedereen elke dag en elke ronde kan meedoen en geld kan winnen. Lucky13 is ontwikkeld als een mobile-first gameshow die je via een app speelt, maar die ook elke dag live te volgen is op televisie, bij SBS6. Of je nu staat te wachten op de trein, door de supermarkt loopt of thuis op de bank zit: iedereen kan altijd meespelen en geld winnen. En daarbij speelt iedereen tegen elkaar! 

In Lucky13 moeten de deelnemers 13 vragen beantwoorden via de app. Het ultieme doel? Een zogeheten Lucky13 scoren door alle 13 vragen juist te beantwoorden. Met een Lucky13 ben je winnaar en deel je het prijzengeld samen met alle andere winnaars. Simpel. Hoe minder winnaars met Lucky13, hoe hoger het prijzengeld. Het geld wordt direct na de show uitgekeerd, ongeacht het bedrag. 

Bij Lucky13 draait alles om brede algemene kennis. De vragen zijn dan ook geen gokvragen, maar vragen waarop je het antwoord moet kunnen weten. Per vraag worden er altijd twee antwoordmogelijkheden in beeld gebracht. De vragen worden geselecteerd uit één van de vele Lucky13 categorieën: van film en sport tot entertainment en taal. Op termijn zullen er ook aparte games worden georganiseerd rond bepaalde categorieën en thema's. 

Bij Lucky13 is het zaak om je hoofd koel te houden, snel te beslissen en scherp te blijven. Met twee spellen binnen een halfuur is deze dagelijkse game namelijk de snelste quiz van Nederland. 

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie