Talpa zet in op audiovisuele en social extra’s voor We Want More
23-07-2020 09:58:37 | Door: Saskia van Weert | hits: 1802 | Tags:

Op vrijdag 24 juli 2020 is de eerste halve finale te zien van de zangwedstrijd We Want More. Tijdens de drie halve finales en de grote finale zorgen Talpa Network en T-Mobile samen voor een maximale audiovisuele beleving en connectiviteit.

Zo is er een honderdkoppige interactieve mobile thuisjury en wordt 8D-audio toegevoegd aan de opnames tijdens de finalestrijd. Daarnaast kunnen de kijkers vanaf de bank op de hoogte blijven van exclusieve momenten achter de schermen via een speciale actiepagina en via TikTok, Instagram en het YouTube-kanaal van We Want More. Dennis Weening presenteert vanaf de halve finales de belevenissen van de kandidaten en de jury.

Dennis Weening: “Het is geweldig voor de fans dat we dankzij deze samenwerking nu veel meer van deze content kunnen laten zien. We gaan deze mogelijkheid dan ook maximaal benutten. Er komen exclusieve kijkjes achter de schermen, we delen de opwinding van het uitbrengen van de stemmen door de interactieve Mobile Jury vanuit hun huiskamers, we volgen de spanning bij de jury en de talenten achter de schermen in alle fasen van de strijd, en oneindig veel meer.”

De eerste twee halve finales zijn te zien op vrijdag 24 en 31 juli om 20:30 uur bij SBS6 en op KIJK.nl. De derde halve finale en de finale zijn te zien op zondag 9 en 16 augustus.

We Want More wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

Foto: William Rutten

www.kijk.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie