Telegraaf.nl en Vrouw.nl met Tienermoeder weer zwanger
22-02-2019 11:21:00 | Door: David de Jong | hits: 7663 | Tags:

Op Telegraaf.nl en Vrouw.nl is de nieuwe video-reeks Tienermoeder wéér zwanger te zien. Hierin wordt wekelijks de jonge, single Mariah gevolgd, een van de drie tienermoeders uit de eerdere serie Tiener & Moeder.

Mariah - moeder van de 1-jarige Marley - is inmiddels 21 jaar en studeert. Hoewel de vader van Marley buiten beeld is, verwacht ze opnieuw een kindje van hem. Tienermoeder: wéér zwanger laat zien hoe Mariah de ontroerende, dramatische en gelukmakende momenten van het alleenstaande moederschap ervaart. Zo komen o.a. de babyshower, de zwangerschapsshoot, Mariahs harde buiken en Marleys onverwachte ziekenhuisopname voorbij. Ondanks zijn afwezigheid in de opvoeding is de vader van de kinderen toch aanwezig bij Marleys eerste verjaardag en bij de bevalling van het tweede kindje.

De 7-delige reeks Tienermoeder: wéér zwanger is iedere donderdag vanaf 16:00 uur te zien op Telegraaf.nl en VROUW.nl. Op vrijdag ook vanaf 17:00 uur op het VROUW-YouTubekanaal. Tienermoeder: wéér zwanger is een productie van TMG Video.

De eerste aflevering is te zien door hier te klikken.

www.telegraaf.nl
www.vrouw.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie