Temptation Island verandert opzet
10-09-2020 11:26:43 | Door: Saskia van Weert | hits: 1119 | Tags:

Monica Geuze en Kaj Gorgels zijn de presentatoren van Temptation Island: Love or Leave. In het Videoland-programma is de vraag niet of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn.

Monica Geuze: “Dit is een droom die uitkomt. Ik volg al jaren alle edities van Temptation Island en nu mag ik dit nieuwe seizoen met mijn beste vriend presenteren. We zitten momenteel in Italië voor opnamen en alles ziet er zó mooi en romantisch uit. Ik heb er enorm veel zin in!”

Kaj Gorgels: “Er is een hele nieuwe rol voor de singles. In de vorige Temptation Island versies waren het de verleiders die een relatie moesten proberen uit elkaar te drijven; nu zijn het singles die zelf ook op zoek zijn naar een serieuze relatie.”

“Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past?” is de grote vraag in Temptation Island: Love or Leave. De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als single het avontuur aan. Deze keer geen verleiders maar vrijgezellen op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden voor hun partner.

Temptation Island: Love or Leave wordt geproduceerd door Zodiak Nederland BV en is vanaf november te zien op Videoland, onderdeel van RTL.

www.videoland.nl
www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie