The Voice of Holland en T-Mobile werken samen
21-10-2019 09:26:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 3221 | Tags:

T-Mobile is het komende seizoen partner van The Voice of Holland. Klanten van de telecomprovider krijgen toegang tot unlimited streams en exclusieve content via onder meer de app van het programma.

Tisha van Lammeren, directeur consumentenmarkt van T-Mobile: “Deze ontwikkeling past bij ons. We leven in een tijd waarin kijkers overal zorgeloos verbonden willen zijn. Bij The Voice draait het bij miljoenen kijkers om het niet willen missen van de beste, mooiste, grappigste, leukste en vooral ook de meest exclusieve momenten. Samen voor de televisie, op social media en via de app. Aan die beleving willen we bij T-Mobile nu echt een bijdrage leveren.”

Kjeld Ouwerkerk, Director IMPACT bij RTL: “The Voice of Holland heeft al seizoenen lang veel trouwe fans. Dat we het tiende seizoen nu kunnen inluiden met een nieuwe partner zegt veel over de kracht van dit merk. We kijken ernaar uit om samen T-Mobile en Talpa een knallend nieuw seizoen neer te zetten, waar niemand een moment van hoeft te missen.”

www.thevoiceofholland.com
www.rtl.nl
www.t-mobile.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie