Thijs Schreuder Rinnooy Kan Head of Development VICE Studios
30-05-2018 11:07:00 | Door: | hits: 3415 | Tags:

VICE Studios, de onafhankelijke productietak van VICE Benelux, kondigt de aanstelling van Thijs Schreuder Rinnooy Kan aan als Head of Development. Vanuit Amsterdam produceert VICE Studios multiplatformverhalen voor zowel VICELAND als externe partijen. VICE Studios maakt hierbij gebruik van het beschikbare talent, ervaring en kennis op het gebied van videocontent dat het wereldwijde VICE-netwerk biedt.

Schreuder Rinnooy Kan studeerde in 2009 af van de Filmacademie in Amsterdam. Met zijn documentaire When The War Ends won hij de prijs voor Beste Debuut op het Nederlands Film Festival. Daarnaast heeft Schreuder Rinnooy Kan reclames geregisseerd voor onder andere Nationale Nederlanden, Netflix, Radio 538 en Hema.

Schreuder Rinnooy Kan: “Binnen VICE is er veel kennis beschikbaar over hoe je ervoor zorgt dat wezenlijke verhalen werkelijk impact hebben. Met VICE Studios kan ik die kennis doorvertalen naar multiplatformverhalen die belangrijke vragen waar jonge mensen mee worstelen weten te beantwoorden en het beoogde publiek weten te bereiken.”

VICE Studios heeft als eerste productie de Beneluxversie van The Therapist, waarin psychiater-psychotherapeut Glenn Helberg in gesprek gaat met BN’ers en BV’ers als Sylvana Simons, Fresku, Evi Hanssen, Herman Brusselmans en Lange Frans.  

www.vice.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie