Thomas Loudon directeur corporate communicatie Talpa Network
30-04-2018 11:28:00 | Door: | hits: 2641 | Tags:

Thomas Loudon is benoemd tot directeur corporate communicatie van Talpa Network. In die functie is hij ook woordvoerder van John de Mol, de oprichter van het Nederlandse mediabedrijf dat eind 2017 van start ging.

Als journalist en mediaondernemer richtte Thomas Loudon internationale journalistieke platforms op, waaronder Cartoon Movement. Hij gaf leiding aan diverse communicatieprojecten en was mediadocent aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor was hij onder meer correspondent in het Midden-Oosten voor het NOS Journaal en werkte hij als freelancer voor CNN, BBC, Trouw en Elsevier.

In zijn rol zal Thomas Loudon het communicatiebeleid van het gehele concern overzien. Hij bouwt daarmee voort op de rol die de afgelopen jaren werd vervuld door Maud Burgers, die het bedrijf onlangs op eigen verzoek heeft verlaten. Maud Burgers werd het afgelopen halfjaar ondersteund door Thomas Notermans, de vroegere woordvoerder van Talpa, die nu opnieuw vertrekt bij het concern.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie