Tien BN'ers in eerste Nederlandse seizoen Celebrity Apprentice
25-03-2022 09:34:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1893 | Tags:

De business-skills van tien bekende Nederlanders worden op de proef gesteld in het eerste Nederlandse seizoen van Celebrity Apprentice. In een felle strijd komen ze erachter wie de beste ondernemer is.

Onder leiding van de Rotterdamse miljonair Michel Perridon en zijn twee assistentes Julie en Marie Reinders, wordt een oordeel geveld over de kennis en kunde van de tien deelnemers. Aan het einde van de strijd wordt degene met de beste business-skills gekroond tot winnaar.

Deelnemers

De kandidaten die de uitdaging aan gaan zijn; mediapersoonlijkheid Michella Kox, artiest en ondernemer Leendert Roelandschap (Bizzey), YouTuber Jessie Désirée Bosch (Jessie Maya), artiest Mehdi Chafi (Sjaak), tv-maker en schrijfster Catherine Keyl, hygiëne-expert Rob Geus, hoofdredacteur en journaliste Justine Marcella, ex-volksvertegenwoordiger Henk Krol, presentatrice en analist Anouk Hoogendijk en televisionair Maxim Hartman.

Celebrity Apprentice is vanaf 8 april wekelijks op vrijdag te zien bij Videoland. Het programma wordt geproduceerd door Concept Street (MGM).

www.videoland.nl
www.rtl.nl
www.rtlnederland.nl
www.conceptstreet.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie