Titelgevecht Rico Verhoeven vs Badr Hari exclusief bij Veronica
11-12-2019 11:44:00 | Door: | hits: 3015 | Tags:

Het is nu al het grootste gevecht in de geschiedenis van kickboksen: de langverwachte rematch tussen verdedigend wereldkampioen Rico Verhoeven tegen Badr Hari. De twee aartsrivalen vechten op zaterdag 21 december 2019 in GelreDome in Arnhem om de titel tijdens GLORY COLLISION 2. Veronica is bij het kickboksevent aanwezig met een live uitzending vanaf 20:00 uur. 

In 2016 stonden de rivalen Verhoeven en Hari voor het eerst tegenover elkaar. Het bleef spannend tot de tweede ronde, toen Hari de strijd moest staken met een armblessure. Verhoeven werd tot winnaar uitgeroepen via een technische knock-out. De GLORY COLLISION 2-rematch moet de ontknoping worden van de jarenlange vete tussen The King of Kickboxing Rico Verhoeven en The Golden Boy Badr Hari.

GLORY COLLISION 2 is in meer dan 200 landen wereldwijd op tv te zien. In Nederland is Veronica de exclusieve partner van GLORY. De presentatie tijdens deze avond is in handen van Hélène Hendriks, analisten zijn Remy Bonjasky en Jamal Ben Saddik. Mark Schaaf doet live verslag vanaf de ring.  

www.veronicatv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie