TradeCast TV gaat samenwerking aan met CenturyLink
18-02-2019 15:30:00 | Door: | hits: 3630 | Tags:

TradeCast TV, het Nederlandse cloud video-technologiebedrijf, en CenturyLink, een Amerikaanse communicatie- en dataprovider, gaan een samenwerking aan om op wereldschaal te voorzien in content delivery voor OTT-platformen. Dankzij de samenwerking profiteren klanten van TradeCast TV van het streaming- en content delivery-netwerk van CenturyLink.

Yillmaz Schoen, oprichter en CEO van TradeCast TV: "We zien CenturyLink als een belangrijke partner in onze hoogwaardige, wereldwijde levering van videocontent aan het publiek van onze klanten. Om marktleider te worden in end-to-end video-broadcasting is samenwerken met andere grote spelers in de cloud video-industrie ontzettend belangrijk. Onze samenwerking met CenturyLink is bovendien niet alleen nuttig voor TradeCast, maar ook voor onze klanten en hun publiek."

Robert van Beurden, Account Director Media, Broadcasting en Gaming Benelux van CenturyLink: "TradeCast is een zeer krachtig platform om als contentverspreider je voordeel mee te doen in de miljardenindustrie van cloud video-content. TradeCast maakt het voor talloze bedrijven namelijk eindelijk mogelijk om concrete verdienmodellen met onlinevideocontent te creëeren. We zijn zeer verheugd om samen te werken met TradeCast en daarmee onze wereldwijde content-infrastructuur aan te bieden aan hun ambitieuze klanten. "

www.tradecast.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie