Tv-editie Het Jachtseizoen zaterdag 11 september van start
07-09-2021 09:23:51 | Door: Saskia van Weert | hits: 1413 | Tags:

De mannen van StukTV zetten opnieuw de achtervolging in - dit keer op SBS6! In deze speciaal voor de tv geproduceerde editie van Het Jachtseizoen gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns de strijd aan met bekende Nederlanders.

Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten? De eerste aflevering, waarin Britt Dekker en Simon Keizer op de vlucht slaan, is op zaterdag 11 september om 20:30 uur te zien op SBS6.

In elke aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. Onder anderen Wendy van Dijk en Najib Amhali, Leo Alkemade en Xander de Buisonjé, Katja Schuurman en Babette van Veen en Herman den Blijker en Bram Krikke proberen om uit handen te blijven van de mannen van StukTV, net als Wesley Sneijder en Rolf Sanchez.

Giel de Winter: “Als programmamakers zijn wij trots dat zo’n groot online succes door televisie omarmd wordt. Dit is een groot compliment. We hebben ontzettend veel zin om weer te gaan jagen.”

Het Jachtseizoen wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en StukTV in samenwerking met Samsung, Opel en Sourcy Vitaminwater.

www.sbs.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie