Tv-première show Jochem Myjer op nieuwjaarsavond
05-09-2019 10:02:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1763 | Tags:

Op 1 januari 2020 is de cabaretshow Adem in, adem uit van Jochem Myjer te zien op SBS6. Hij speelt het programma al vier seizoenen, sinds de eerste try-out in 2016. Tot en met november staat hij nog ermee op het podium.

Adem in, adem uit wordt in Koninklijk Theater Carré geregistreerd en op nieuwjaarsavond integraal bij uitgezonden. De voorstelling werd door de Vereniging van Schouwburg- en Concertdirecties eerder al bekroond met de belangrijke cabaretprijs Poelifinario.

Marco Louwerens, directeur televisie van Talpa Network: “Op nieuwjaarsavond willen we onze kijkers op SBS6 een bijzondere programmering bieden. We zijn ongelofelijk trots dat Jochem met zijn brede publiek de keuze voor SBS6 heeft gemaakt en dat we Nederland na vier uitverkochte theaterseizoenen op 1 januari blij kunnen maken met Adem in, adem uit. Ik heb zelden zo’n positief, uniek en grappig mens als Jochem ontmoet; zijn energie en passie spatten van het podium en straks bij ons van het scherm. Hoe leuk is dat voor onze kijkers aan het begin van het nieuwe jaar?”.

Jochem Myjer: Adem in, adem uit is een co-productie van impresariaat De Keet en Live Visual. De televisieregie is in handen van David Grifhorst, bekend van The Passion.  

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com
www.jochemmyjer.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie