Tweede seizoen Onmogelijke Duetten bij SBS6
01-03-2022 23:59:00 | Door: David de Jong | hits: 1502 | Tags:

Vanaf 2 april is elke zaterdag het tweede seizoen van Onmogelijke Duetten te zien bij SBS6. Dit seizoen krijgen 30 bekende artiesten de unieke kans om een duet te zingen en op te nemen met een zanger of zangeres met wie ze normaal gesproken nooit zouden kunnen optreden, omdat die artiest een te grote ster is en daardoor onbereikbaar. Of omdat die zanger overleden is. Met wie de Nederlandse artiesten gaan optreden, blijft nog geheim.  

In elke aflevering van Onmogelijke Duetten ontvangen Nick & Simon vijf artiesten in een intieme studiosetting. In dit seizoen zijn onder anderen Gerard Cox, Gers Pardoel, Donnie, Edsilia Rombley en Francis van Broekhuizen te gast. Ze kiezen elk een bekend nummer van een grote artiest. Dit liedje heeft altijd een speciale betekenis voor hen en gaat gepaard met een mooi, bijzonder, gelukkig of verdrietig verhaal.

Samen met hun collega's bekijken de gasten hun duet voor het eerst. Ze vertellen over hun ervaring en wat ze van het resultaat vinden. Elk duet is aanleiding tot ontroerende en inspirerende gesprekken.

Onmogelijke Duetten wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Foto: William Rutten

www.talpaentertainmentproductions.com
www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie