UEFA Champions League verhuist vanaf augustus naar SBS6
01-07-2020 14:59:00 | Door: David de Jong | hits: 1680 | Tags:

De UEFA Champions League is vanaf 7 augustus 2020 te zien bij SBS6. Sinds 2016 waren de wedstrijden te zien bij Veronica. Ook zullen de wedstrijden te zien via het videoplatform KIJK.nl

De rechten van de UEFA Champions League liggen sinds het seizoen 2015/2016 bij Talpa Network (voorheen SBS Broadcasting) en loopt door tot en met het seizoen 2020/2021. Het bedrijf heeft hiermee de eerste uitzendkeuze uit de verschillende wedstrijden.  
 
Marco Louwerens, Directeur Televisie: "Samen met een grote schare voetbalfans ben ik enorm blij dat we dit toernooi met de allerbeste clubs weer kunnen gaan programmeren. Zeker na de periode van de gedwongen stop, willen we zoveel mogelijk voetbalfans laten genieten van dit geweldige toernooi. Om die reden hebben we besloten de Champions League op onze grootste zender, SBS6, uit te zenden."
 
In de UEFA Champions League worden nog vier achtste finales gespeeld. RB Leipzig, Atlético Madrid, Atalanta en Paris Saint-Germain zijn al door naar de kwartfinales.

Op 7 en 8 augustus worden de achtste finales gespeed, waarna van 12 tot en met 15 augustus de kwartfinales te zien zijn. Op 18 en 19 augustus volgen de halve finales afgesloten door de finale op 23 augustus.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie