UEFA Champions League weer te zien bij Veronica
22-05-2018 14:11:12 | Door: | hits: 2645 | Tags:

Het is Talpa Network gelukt om de uitzendrechten van de UEFA Champions League met drie jaar te verlengen. Hierdoor zullen de onderlinge duels tussen de Europese topclubs – net als de afgelopen twee jaar – bij Veronica te zien zijn. De zender heeft hiermee in Nederland de eerste uitzendkeuze uit de verschillende wedstrijden.

Peter de Mönnink, CEO van Talpa TV: “Drie jaar geleden waren we bijzonder enthousiast dat we als eerste commerciële zendergroep de UEFA Champions League mochten uitzenden, en dat hebben we sindsdien naar volle tevredenheid gedaan. Op dit moment is de stemming minstens net zo goed nu we deze uitzendingen voor alle Nederlandse kijkers kunnen continueren. Ook de komende drie jaar kunnen we hen op dinsdag- en woensdagavond het beste voetbal met de grootste sterren en de beroemdste clubs ter wereld aanbieden.”

De UEFA Champions League versterkt het profiel van Veronica, dat het sportgerelateerde aanbod na de zomer uitbreidt met de voetbaltalkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Voordat Veronica het prestigieuze toernooi uitzond, was de UEFA Champions League te zien bij SBS6, een van de andere tv-zenders van Talpa Network, dat de rechten in totaal drie jaar in het bezit had.

www.veronicatv.nl
tv.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie