UFC 254 op KIJK en SBS9
21-10-2020 22:59:00 | Door: David de Jong | hits: 17105 | Tags:

Op zaterdag 24 oktober 2020 zendt KIJK op internet en via haar app het gevechtsevenement UFC 254 live uit om 20:00 uur. Om 22:45 uur wordt de wedstrijd vertraagd op SBS9 uitgezonden met origineel commentaar. Het hoofdgevecht draait om de twee lichtgewichten van het moment: titelverdediger Khabib Nurmagomedov en interim-kampioen Justin Gaethje.  

Khabib Nurmagomedov is de dominantste UFC-kampioen van het moment. De ongeslagen Rus won 28 gevechten op rij, waaronder het grootste UFC-gevecht ooit van Conor McGregor twee jaar geleden. Khabib Nurmagomedov won vorig jaar september zijn laatste wedstrijd van Dustin Poirier (UFC 242), destijds ook in Abu Dhabi.

Justin Gaethje is momenteel interim-kampioen op lichtgewicht. Deze titel won Justin Gaethje in mei 2020 door Tony Ferguson als invaller te kloppen. Tony Ferguson had destijds een zegereeks van twaalf gevechten op rij en werd jarenlang gezien als de grootste bedreiging voor Khabib Nurmagomedov, maar Justin Gaethje verraste door met de zege naar huis te gaan.

www.kijk.nl
www.sbs9.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie