VI-trio en Hélène Hendriks met Oranjezomer op SBS6
17-05-2021 23:51:00 | Door: David de Jong | hits: 1887 | Tags:

Het Veronica Inside-trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is van 10 juni tot en met 8 augustus 2021 dagelijk te zien op SBS6 in het kader van het EK Voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen. Ook de kabinetsformatie, andere ontwikkelingen bij de politiek en entertainment komt voorbij in de talkshow.

De Oranjezomer wordt vanaf twee locaties rechtstreeks uitgezonden. Tijdens het Europees kampioenschap voetbal vormt het Slot Zeist het decor. Met wisselende en terugkerende gasten als Hans Kraay en Jan Boskamp bespreekt het trio van Veronica Inside ontwikkelingen op de eindronde en op andere zaken die Nederland bezighouden. Ook schuiven coryfeeën uit de voetbalwereld aan zoals Dick Advocaat. Hélène Hendriks volgt het Nederlands elftal op de voet. Dagelijks brengt zij vanaf locatie of vanuit de studio in Slot Zeist het laatste nieuws over Oranje. Ook columnist Marcel van Roosmalen zal regelmatig een bijdrage leveren in De Oranjezomer. Marcel van Roosmalen ziet de sport en alles er omheen altijd net even anders. Danny Vera, The Clarks, Erwin Java én diverse gastartiesten verzorgen de muzikale omlijsting. Na de EK-finale op 11 juli verhuist De Oranjezomer naar Droompark de Zanding in Otterlo. Op deze locatie wordt in een dagelijkse show van een uur naast bijzondere gebeurtenissen in binnen- en buitenland de laatste week van de Tour de France besproken, gevolgd door de Olympische Spelen. Michael Boogerd is vaste gast bij de uitzendingen rondom de Tour de France.  

De Oranjezomer is van 10 juni tot en met 11 juli te zien vanaf 20:00 tot 20:45 uur met een voorbeschouwing op wederstrijden en direct na de EK-duels om 22:55 uur te zien. Vanaf 12 juli tot en met 8 augustus is De Oranjezomer van 21:30 tot 22:30 uur te zien.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie