VICE Money en ING lanceren tweede seizoen van Nieuw Geld
26-02-2019 12:20:53 | Door: Saskia van Weert | hits: 2802 | Tags:

VICE Money en ING vervolgen de online serie Nieuw Geld met een tweede seizoen. De serie onderzoekt manieren waarop jonge mensen hun inkomen verdienen die vijf jaar geleden nog niet mogelijk waren.

Het tweede seizoen gaat van start met een blik in het leven van de Nederlandse Stefanie Joosten die als gamemodel haar geld verdient. Stefanie woont inmiddels in Japan, nadat zij onder gamers bekend werd door haar vertolking van de rol van Quiet in de Japanse gamereeks Metal Gear Solid. Voor elke klus wordt zij van top tot teen gescand om haar uiterlijk en bewegingen tot in de kleinste details over te brengen naar de gamewereld.

VICE Money en Nieuw Geld spelen in op het gebrek aan informatievoorziening over onderwerpen als geld en de economie in een taal die jonge mensen aanspreekt. ING wil jonge mensen vooruit helpen en inspireren om op een andere manier naar hun leven en naar geld te kijken en is daarom partner van VICE Money en van deze serie.

De serie bestaat uit vier afleveringen die de komende maanden via Facebook, vicemoney.nl en ING-kanalen verspreid worden. Naast de online afleveringen wordt binnenkort ook de Nieuw Geld podcastserie gelanceerd. De eerste aflevering van het tweede seizoen is te bekijken via deze link.

www.vicemoney.nl
www.vice.com
www.ing.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie